José Luis Alonso Berrocal
José Luis Alonso Berrocal
Professor of Computer Science, Salamanca University
Dirección de correo verificada de usal.es
TítuloCitado porAño
Cadmium removal by living cells of the marine microalga Tetraselmis suecica
M Pérez-Rama, JA Alonso, CH López, ET Vaamonde
Bioresource Technology 84 (3), 265-270, 2002
1382002
Cibermetría: nuevas técnicas de estudio aplicables al Web
JL Alonso Berrocal, CG Figuerola, ÁF Zazo
Biblioteconomía y administración cultural;, 2004
662004
Class III metallothioneins in response to cadmium toxicity in the marine microalga Tetraselmis suecica (Kylin) Butch
M Pérez‐Rama, CH López, JA Alonso, ET Vaamonde
Environmental Toxicology and Chemistry: An International Journal 20 (9 …, 2001
552001
Reformulation of queries using similarity thesauri
ÁF Zazo, CG Figuerola, JLA Berrocal, E Rodrıguez
Information Processing & Management 41 (5), 1163-1173, 2005
512005
Análisis cualitativo de la visibilidad de la investigación de las universidades españolas a través de sus páginas web
MP Molina, JLA Berrocal, JAC García, VF Marcial, CG Figuerola, ...
Revista española de documentación científica 27 (3), 345-370, 2004
462004
Application of HPLC to characterization and control of individual acids in apple extracts and ciders
DB Gomis, MJM Gutiérrez, MDG Alvarez, JJM Alonso
Chromatographia 25 (12), 1054-1058, 1988
451988
High-performance liquid chromatographic determination of furfural and hydroxymethylfurfural in apple juices and concentrates
DB Gomis, MDG Alvarez, LS Naredo, JJM Alonso
Chromatographia 32 (1-2), 45-48, 1991
401991
Fundamentos de experimentación agrícola
H Pedroza
Centro de Estudio de Ecodesarrollo para el Trópico, Managua (Nicaragua), 1993
351993
Determination of amino acids in apple extracts by high performance liquid chromatography
DB Gomis, AMP Lobo, MDG Alvarez, JJM Alonso
Chromatographia 29 (3-4), 155-160, 1990
351990
Influence of distillation system, oak wood type, and aging time on composition of cider brandy in phenolic and furanic compounds
RR Madrera, DB Gomis, JJM Alonso
J. Agric. Food Chem. 51 (27), 7969, 2003
342003
El ecosistema del libro electrónico universitario
JA Cordón García, R GÓMEZ DÍAZ, J Alonso Arévalo, JL Alonso Berrocal
Ediciones Universidad de Salamanca, 2014
332014
Amperometric biosensors based on bulk-modified epoxy graphite biocomposites
S Alegret, J Alonso, J Bartroli, F Cespedes, E MartinezFabregas, ...
Sens. Mater 8 (3), 147-153, 1996
291996
Accessing Multilingual Information Repositories: 6th Workshop of the Cross-Language Evaluation Forum, CLEF 2005, Vienna, Austria, 21-23 September, 2005, Revised Selected Papers
C Peters
Springer Science & Business Media, 2006
282006
¿ Quo Vadis, Cuba
JA Alonso, P Vidal
La incierta senda de las reformas. Madrid, 2013
272013
Determination of sugars and alcohols in apple juice and cider by high performance liquid chromatography
DB Gomis, MDG Alvarez, JJM Alonso, AN Vallina
Chromatographia 25 (8), 701-706, 1988
271988
Stemming in Spanish: A first approach to its impact on information retrieval
C G-Figuerola, R Gómez-Díaz, AF Zazo, JL Alonso-Berrocal
Results of the CLEF 2001 Cross-Language System Evaluation Campaign. Working …, 2001
262001
Capillary zone electrophoresis for analysis of phytochelatins and other thiol peptides in complex biological samples derivatized with monobromobimane
M Perez‐Rama, ET Vaamonde, JA Alonso
Electrophoresis 26 (3), 610-620, 2005
222005
Spanish monolingual track: The impact of stemming on retrieval
CG Figuerola, R Gómez, AFZ Rodríguez, JLA Berrocal
Workshop of the Cross-Language Evaluation Forum for European Languages, 253-261, 2001
222001
Diseño de un motor de recuperación de información para uso experimental y educativo
C G-Figuerola, JL Alonso-Berrocal, ÁF Zazo
BiD: textos universitaris de biblioteconomia i documentació 4, 2000
212000
Infraestructuras públicas y desarrollo económico de Galicia
MJ Freire, J Alonso
A. De la Fuente, MJ Freire y J. Alonso, Infraestructuras y desarrollo …, 2002
202002
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20