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PA Magallanes-Cruz
PA Magallanes-Cruz
Posdoctorante, Instituto de Ciencias Biomédicas, Universidad Autónoma de Ciudad Juárez
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Starch structure influences its digestibility: a review
PA Magallanes‐Cruz, PC Flores‐Silva, LA Bello‐Perez
Journal of food science 82 (9), 2016-2023, 2017
2502017
Effect of the addition of thermostable and non-thermostable type 2 resistant starch (RS2) in cake batters
PA Magallanes-Cruz, LA Bello-Pérez, E Agama-Acevedo, J Tovar, ...
Lwt 118, 108834, 2020
202020
Native and modified starches from underutilized seeds: Characteristics, functional properties and potential applications
PA Magallanes-Cruz, LF Duque-Buitrago, N del Rocío Martínez-Ruiz
Food Research International 169, 112875, 2023
82023
Digestibilidad in vitro de Almidón de Semilla de Ramón (Brosimum alicastrum Sw.) modificado por HMT y su Aplicación en una Sopa Deshidratada
PA Magallanes-Cruz, JS Ramírez-Muñoz, DM Becerra-Cortés, ...
Perspectivas en la Salud Humana, 2023
2023
Native and modified starches from underutilized seeds: Characteristics, functional properties and potential applications
NDR Martinez Ruiz, PA Magallanes-Cruz, LF Duque-Butriago
Instituto de Ciencias Biomédicas, 2023
2023
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–5