Crea el meu perfil
Coautors
- Karin Schroen (CGPH)Professor of Food Process Engineering, Wageningen UniversityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- M. Teresa CesarioPrincipal researcher, Instituto Superior Técnico LisboaCorreu electrònic verificat a tecnico.ulisboa.pt
- Remko BoomProfessor of Food Process EngineeringCorreu electrònic verificat a wur.nl
- A.M.J. Kootstra (Maarten)Project Leader and Scientist Biorefinery & Sustainable processing at Wageningen URCorreu electrònic verificat a wur.nl
- johan sandersprofessor Wageningen URCorreu electrònic verificat a sanovations.com
- Wouter K. den OtterUniversity of TwenteCorreu electrònic verificat a utwente.nl
- rob hartogresearcher at labbuddyCorreu electrònic verificat a labbuddy.net
- Mohammad K KhalesiSari Agricultural and Natural Sciences University (SANRU)Correu electrònic verificat a sanru.ac.ir
- Nathan S. MosierPurdue UniversityCorreu electrònic verificat a purdue.edu
- Martien A. Cohen Stuarthoogleraar fysische chemie & koloidkunde, Wageningen universiteitCorreu electrònic verificat a wur.nl
- a.m. breuresenior scientific advisor, rivm, bilthovenCorreu electrònic verificat a rivm.nl
- Marc Van der MaarelCorreu electrònic verificat a rug.nl
- Mirjam KabelAssociate Professor, Food Chemistry, Wageningen UniversityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Earl GoetheerCTO, HighTech XL/ Part time professor TUDelftCorreu electrònic verificat a hightechxl.com
- Dirk De BeerMax-Planck-Insttute for Marine MicrobiologyCorreu electrònic verificat a mpi-bremen.de
- Maria TurtoiProfessor, Dunarea de Jos University of GalatiCorreu electrònic verificat a ugal.ro
- Mariët van der WerfBusiness Development DirectorCorreu electrònic verificat a velzartmail.nl
- Marcel DickeProfessor of Entomology, Ecology, Wageningen University, The NetherlandsCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Ron van Lammerenassociate professor GIS, wageningen universityCorreu electrònic verificat a wur.nl
- Jiaji WuXidian UniversityCorreu electrònic verificat a mail.xidian.edu.cn