Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot12 articles
12 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Antonio Valero DíazProfesor Universidad de CórdobaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Fernando Perez-RodriguezProfesor Microbiologia Alimentos (UCO)Correu electrònic verificat a uco.es
- Rosa Maria García-GimenoCatedrática de Universidad, Dpto Bromatologia y Tecnologia de los Alimentos, Facultad de VeterinariaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Guiomar Denisse Posada IzquierdoDra. Investigadora en la Universidad de CórdobaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Poliana Mendes de SouzaUniversidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e MucuriCorreu electrònic verificat a ict.ufvjm.edu.br
- Vasilis ValdramidisAssociate Professor, University of AthensCorreu electrònic verificat a chem.uoa.gr
- Renato Souza CruzProfessor Pleno, Universidade Estadual de Feira de SantanaCorreu electrònic verificat a uefs.br
- Caio Gomide OtoniAssistant Professor, Dept Materials Eng (DEMa)/Fed Univ São Carlos (UFSCar)Correu electrònic verificat a ufscar.br
- Raphaela Gabrí BitencourtDoutoranda em Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasCorreu electrònic verificat a fea.unicamp.br