Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot33 articles
18 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Inger-Lise SteffensenSenior Scientist, Norwegian Institute of Public HealthCorreu electrònic verificat a fhi.no
- Jose Manuel Barat BavieraUniversitat Politècnica de ValènciaCorreu electrònic verificat a tal.upv.es
- Pier Sandro CocconcelliUniversità Cattolica del Sacro CuoreCorreu electrònic verificat a unicatt.it
- Paul A. FowlerUniversity of AberdeenCorreu electrònic verificat a abdn.ac.uk
- Martin RühlJustus Liebig University GiessenCorreu electrònic verificat a uni-giessen.de
- Beat J. BrüschweilerDr. sc. nat. ETH, ERT, Food toxicologist, Federal Food Safety and Veterinary OfficeCorreu electrònic verificat a blv.admin.ch
- Sirpa KärenlampiUniversity of Eastern Finland, Department of Environmental and Biological SciencesCorreu electrònic verificat a uef.fi
- Denise K. GeßnerInstitute of Animal Nutrition and Nutrition Physiology, Justus-Liebig-University GiessenCorreu electrònic verificat a ernaehrung.uni-giessen.de
- Robert RingseisInstitute of Animal Nutrition and Nutrition Physiology, Justus-Liebig-University GiessenCorreu electrònic verificat a ernaehrung.uni-giessen.de
- Klaus EderProfessor für TierernährungCorreu electrònic verificat a ernaehrung.uni-giessen.de
- Professor Dr.-Ing. Peter CzermakProfessor of Bioprocess/Biochemical Engineering, University of Applied Sciences MittelhessenCorreu electrònic verificat a lse.thm.de
- Sandra RainieriScientific Officer, Food Ingredients and Packaging Unit, EFSACorreu electrònic verificat a efsa.europa.eu
- Garima MaheshwariRheinische Friedrich-Wilhelms-Universität BonnCorreu electrònic verificat a uni-bonn.de
- Yanyan ZhangDepartment of Flavor Chemistry, University of HohenheimCorreu electrònic verificat a uni-hohenheim.de
- Martin GandGroup leader Justus Liebig UniversityCorreu electrònic verificat a lcb.chemie.uni-giessen.de
- Wendell AlbuquerquePhD - Food Chemistry and Biotechnology - JLU GiessenCorreu electrònic verificat a lcb.chemie.uni-giessen.de
- Stefan RateringResearch assistantCorreu electrònic verificat a umwelt.uni-giessen.de
- Christiane LiersJuniorprofessorin für Bioanorganische ChemieCorreu electrònic verificat a tu-dresden.de
- Gerhard SchembeckerTU Dortmund UniversityCorreu electrònic verificat a tu-dortmund.de
- Dr. Sven Krügener, MBAProBioGen AGCorreu electrònic verificat a arcor.de
Segueix
Holger Zorn
Professor in Food Chemistry, Justus Liebig University Giessen
Correu electrònic verificat a uni-giessen.de - Pàgina d'inici