Effect of incorporating prebiotics in coating materials for the microencapsulation of Sacharomyces boulardii R Zamora-Vega, JL Montañez-Soto, HE Martínez-Flores, ... International journal of food sciences and nutrition 63 (8), 930-935, 2012 | 36 | 2012 |
Survival rate of Saccharomyces boulardii adapted to a functional freeze-dried yogurt: Experimental study related to processing, storage and digestion by Wistar rats ET Rodriguez, HEM Flores, JOR Lopez, RZ Vega, RS Garciglia, ... Funct. Foods Health Dis 7, 98-114, 2017 | 21 | 2017 |
Development and characterization of a symbiotic cheese added with Saccharomyces boulardii and inulin R Zamora-Vega, JL Montañez-Soto, J Venegas-González, ... African Journal of Microbiology Research 7 (23), 2828-2834, 2013 | 18 | 2013 |
Viabilidad de Saccharomyces boullardii en queso fresco bajo condiciones de acidez “in vitro” R Zamora-Vega, HE Martínez-Flores, JL Montañez-Soto, ... Nova scientia 7 (15), 68-80, 2015 | 14* | 2015 |
Desarrollo de una tortilla adicionada con harinas de aguacate y nopal y su efecto en la reducción de colesterol, triglicéridos y glucosa en ratas JO Rodiles-López, LP Arriaga-Martínez, HE Martínez-Flores, ... Biotecnia 21 (2), 71-77, 2019 | 9 | 2019 |
Elaboración de una botana de nopal obtenida por deshidratación osmótica JO Rodiles-López, RA Manivel-Chávez, R Zamora-Vega, ... Superficies y vacío 29 (2), 49-54, 2016 | 9 | 2016 |
Estudio microbiologico de queso fresco adicionado con el probiotico Saccharomyces boulardii R Zamora-Vega, HE Martínez-Flores, JLM Soto, U Huerta, REPS Silva Biológicas Revista de la DES Ciencias Biológico-Agropecuarias 4 (2), 37-41, 2012 | 8 | 2012 |
Survival rate of Saccharomyces boulardii adapted to a functional freeze-dried yoghurt, related to processing, storage and digestion by experimental Wistar rats HE Martinez-Flores, E Tranquilino-Rodriguez, JO Rodiles-Lopez, ... Functional Foods in Health and Disease 7 (2), 98-114, 2017 | 3 | 2017 |
Estudio microbiológico de queso fresco adicionado con el probiótico Saccharomyces boulardii RZ Vega, HEM Flores, JLM Soto, UH Silva, REP Sánchez Biológicas Revista de la DES Ciencias Biológico Agropecuarias Universidad …, 2012 | 2 | 2012 |
La Leche y los derivados lácteos JOR López, RM Trujillo-Aguirre, RZ Vega Milenaria, Ciencia y arte, 34-38, 2022 | 1 | 2022 |
Viability of Saccharomyces boulardii in fresh cheese under acidic conditions “in vitro” R Zamora-Vega, HE Martínez-Flores, JL Montañez-Soto, ... Nova scientia 7 (15), 68-80, 2015 | 1 | 2015 |
Viabilidad de Saccharomyces boulardii bajo condiciones de acidez in vitro R Zamora-Vega, HE Martínez-Flores, JL Montañez-Soto Biotecnia 16 (2), 31-35, 2014 | 1 | 2014 |
El queso y sus variedades JO Rodiles-López, GMO Manzo, RZ Vega Milenaria, Ciencia y arte, 19-23, 2023 | | 2023 |
Physicochemical, Mechanical, and Structural Properties of the Femur from Rats Fed with Corn Tortillas (Zea mays L.) Prepared with Calcium Sulfate MG Garnica-Romo, DC Maya-Cortés, JDF Cárdenas, JJ Véles-Medina, ... Journal of Food and Nutrition Research 11 (4), 325-332, 2023 | | 2023 |
Uso tecnológico de las proteínas en los alimentos RZ Vega, FR Vega, DCM Cortés Milenaria, Ciencia y arte, 18-21, 2020 | | 2020 |
The Effect of Diets Enriched with Avocado (Persea americana cv Hass) on Cholesterol and Triglyceride Decrease Evaluated in Hamsters JO Rodiles-López, M González-Montoya, HE Martínez-Flores, ... Journal of Food and Nutrition Research 8 (11), 670-674, 2020 | | 2020 |
Propiedad antioxidante de algunos alimentos cultivados en México DCM Cortés, RZ Vega Milenaria, Ciencia y arte, 12-14, 2019 | | 2019 |
Elaboration of a snack from nopal obtained by osmotic dehydration JOR López, HEM Flores, RAM Chávez, RZ Vega Superficies y Vacío 29 (2), 49-54, 2016 | | 2016 |
Revista Electrónica Nova Scientia Viabilidad de Saccharomyces boullardii en queso fresco bajo condiciones de acidez “in vitro” Viability of Saccharomyces boulardii in fresh R Zamora-Vega, HE Martínez-Flores, JL Montañez-Soto, ... | | |