Follow
Rafael Zamora Vega
Title
Cited by
Cited by
Year
Effect of incorporating prebiotics in coating materials for the microencapsulation of Sacharomyces boulardii
R Zamora-Vega, JL Montañez-Soto, HE Martínez-Flores, ...
International journal of food sciences and nutrition 63 (8), 930-935, 2012
362012
Survival rate of Saccharomyces boulardii adapted to a functional freeze-dried yogurt: Experimental study related to processing, storage and digestion by Wistar rats
ET Rodriguez, HEM Flores, JOR Lopez, RZ Vega, RS Garciglia, ...
Funct. Foods Health Dis 7, 98-114, 2017
212017
Development and characterization of a symbiotic cheese added with Saccharomyces boulardii and inulin
R Zamora-Vega, JL Montañez-Soto, J Venegas-González, ...
African Journal of Microbiology Research 7 (23), 2828-2834, 2013
182013
Viabilidad de Saccharomyces boullardii en queso fresco bajo condiciones de acidez “in vitro”
R Zamora-Vega, HE Martínez-Flores, JL Montañez-Soto, ...
Nova scientia 7 (15), 68-80, 2015
14*2015
Desarrollo de una tortilla adicionada con harinas de aguacate y nopal y su efecto en la reducción de colesterol, triglicéridos y glucosa en ratas
JO Rodiles-López, LP Arriaga-Martínez, HE Martínez-Flores, ...
Biotecnia 21 (2), 71-77, 2019
92019
Elaboración de una botana de nopal obtenida por deshidratación osmótica
JO Rodiles-López, RA Manivel-Chávez, R Zamora-Vega, ...
Superficies y vacío 29 (2), 49-54, 2016
92016
Estudio microbiologico de queso fresco adicionado con el probiotico Saccharomyces boulardii
R Zamora-Vega, HE Martínez-Flores, JLM Soto, U Huerta, REPS Silva
Biológicas Revista de la DES Ciencias Biológico-Agropecuarias 4 (2), 37-41, 2012
82012
Survival rate of Saccharomyces boulardii adapted to a functional freeze-dried yoghurt, related to processing, storage and digestion by experimental Wistar rats
HE Martinez-Flores, E Tranquilino-Rodriguez, JO Rodiles-Lopez, ...
Functional Foods in Health and Disease 7 (2), 98-114, 2017
32017
Estudio microbiológico de queso fresco adicionado con el probiótico Saccharomyces boulardii
RZ Vega, HEM Flores, JLM Soto, UH Silva, REP Sánchez
Biológicas Revista de la DES Ciencias Biológico Agropecuarias Universidad …, 2012
22012
La Leche y los derivados lácteos
JOR López, RM Trujillo-Aguirre, RZ Vega
Milenaria, Ciencia y arte, 34-38, 2022
12022
Viability of Saccharomyces boulardii in fresh cheese under acidic conditions “in vitro”
R Zamora-Vega, HE Martínez-Flores, JL Montañez-Soto, ...
Nova scientia 7 (15), 68-80, 2015
12015
Viabilidad de Saccharomyces boulardii bajo condiciones de acidez in vitro
R Zamora-Vega, HE Martínez-Flores, JL Montañez-Soto
Biotecnia 16 (2), 31-35, 2014
12014
El queso y sus variedades
JO Rodiles-López, GMO Manzo, RZ Vega
Milenaria, Ciencia y arte, 19-23, 2023
2023
Physicochemical, Mechanical, and Structural Properties of the Femur from Rats Fed with Corn Tortillas (Zea mays L.) Prepared with Calcium Sulfate
MG Garnica-Romo, DC Maya-Cortés, JDF Cárdenas, JJ Véles-Medina, ...
Journal of Food and Nutrition Research 11 (4), 325-332, 2023
2023
Uso tecnológico de las proteínas en los alimentos
RZ Vega, FR Vega, DCM Cortés
Milenaria, Ciencia y arte, 18-21, 2020
2020
The Effect of Diets Enriched with Avocado (Persea americana cv Hass) on Cholesterol and Triglyceride Decrease Evaluated in Hamsters
JO Rodiles-López, M González-Montoya, HE Martínez-Flores, ...
Journal of Food and Nutrition Research 8 (11), 670-674, 2020
2020
Propiedad antioxidante de algunos alimentos cultivados en México
DCM Cortés, RZ Vega
Milenaria, Ciencia y arte, 12-14, 2019
2019
Elaboration of a snack from nopal obtained by osmotic dehydration
JOR López, HEM Flores, RAM Chávez, RZ Vega
Superficies y Vacío 29 (2), 49-54, 2016
2016
Revista Electrónica Nova Scientia Viabilidad de Saccharomyces boullardii en queso fresco bajo condiciones de acidez “in vitro” Viability of Saccharomyces boulardii in fresh
R Zamora-Vega, HE Martínez-Flores, JL Montañez-Soto, ...
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–19