Seguir
Adriana Beatriz Di Iorio
Adriana Beatriz Di Iorio
Universidad Alfonzo X El sabio
Dirección de correo verificada de uax.es
Título
Citado por
Citado por
Año
Contenido de azúcar, grasa y sodio en alimentos comercializados en Honduras, según el etiquetado nutricional: prueba para la regulación de alimentos procesados y ultraprocesados
A Hernández, AB Di Iorio, OA Tejada
Revista española de nutrición humana y dietética 22 (2), 108-116, 2018
262018
Evaluation of the nutritional quality of processed foods in Honduras: Comparison of three nutrient profiles
A Hernandez Santana, S Waleska Bodden Andrade, D Rojas Aleman, ...
International Journal of Environmental Research and Public Health 17 (19), 7060, 2020
92020
Characterization of the types of sweeteners consumed in Honduras
A Hernández, AB Di Iorio, J Lansdale, MB Salazar
Nutrients 10 (3), 338, 2018
82018
Sugar, fat and sodium content in foods marketed in Honduras, according to nutrition labeling: Sample for the regulation of processed and ultra-processed foods
A Hernandez, AB Di Iorio, OA Tejada
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética 22 (2), 108-116, 2018
62018
The Adaptation of the Carbohydrate Counting Method Affects HbA1c and Improves Anthropometric Indicators in Patients With Diabetes Mellitus 2
JAQRMCCM Adriana Beatriz Di Iorio1,2*, Domingo Orozco Beltrán2
Frontiers in nutrition 7, 2021
42021
Are functional foods marketed in Honduras a healthy option?
AH Santana, SRM Motiño, AB Di Iorio
Food and Nutrition Sciences 10 (7), 719-734, 2019
42019
Cambios en la situación nutricional, anemia y diabetes en embarazadas del área semirural hondureña
A Hernández, AB Di Iorio, R Espinal, OA Tejada
Rev. fac. cienc. méd.(Impr.), 19-27, 2019
42019
Metabolic evaluation of Honduran employees of two institutions using a SECA 514 bioelectric impedance device
RE Adriana Di lorio, Adriana Hernández, Eswin Ariza
Advances in Obesity Weight Management & Control Research Article Open 9 (3), 11, 2019
2*2019
Coconut Water Fermented by Lactobacillus plantarum with Inulin Addition: Development of a Potentially Synbiotic Beverage
YG Kiesling, FS Farinazzo, MTC Fernandes, CSI Mauro, AB Di Iorio, ...
Brazilian Journal of Development 6 (7), 42324-42337, 2020
12020
How Do Commercial Children’s Foods Influence Their Growth and Development? A Map of Commercially Available Children’s Foods in Honduras
AS Hernández, SRM Motiño, AB Di Iorio, C Mérida
Food and Nutrition Sciences 10 (2), 174-187, 2019
12019
Publication Preview Source Anthropometric and Biochemical Effects of Consuming Omega-3 Fatty Acids Enriched Eggs
FÁB Adriana Beatriz Di Iorio, RE Vinueza
DOI: 10.31080/ASNH.2020.05.0932, 2021
2021
Eficacia del método de recuento carbohidratos sobre el control glucémico en pacientes con diabetes 2, en comparación con la recomendación dietética habitual en honduras
AB Di Iorio
Universidad Miguel Hernández de Elche, 2021
2021
Nutrient Assessment and Potential Renal Load of Solutes in Infant Powder Formulas Available on the Honduran Market
Salud Nutricional Acta Scientifica, 2020
2020
Evaluation of the Nutritional Quality of Processed Foods in Honduras: Comparison of Three Nutrient Profiles
https://www.mdpi.com/1660-4601/17/19/7060, 2020
2020
Development and Evaluation of an Infusion of Red Tea (Camellia sinensis) with Blackberry (Rubus ulmifolius) Enriched with β-Glucans for the Control Glycemia in Diabetic Persons
PDG Adriana Beatriz Di Iorio1,Crista Castillo, Luis David Naranjo, Raul ...
Salud Nutricional Acta Scientifica, 2020
2020
Nutrición Humana y Dietética
OA Tejada
Nutrición Humanay Dietética 22 (2), 108-116, 2018
2018
Situación nutricional en el curso de vida de la comunidad de ‘El Jicarito’en Honduras
A Hernández, AB Di Iorio
Universidad de Alicante. Proyecto Universidad Saludable, 2017
2017
Contenido de sodio, azúcares y grasas en los alimentos procesados de mayor consumo en Honduras
A Hernández, AB Di Iorio, OA Tejada
Universidad de Alicante. Proyecto Universidad Saludable, 2017
2017
CARDIOMETABOLIC PREDISPOSITION AT ESCUELA AGRICOLA PANAMERICANA ZAMORANO 2016
A di Iorio, A Hernandez, R Espinal, JI Fuentes
ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM 71, 921-921, 2017
2017
Alimentación del niño sano: trabajos prácticos guía 2014
M Raspini, A Dirr, A Di Iorio, M Rinaldi
2014
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20