Foliar application of zinc oxide nanoparticles and zinc sulfate boosts the content of bioactive compounds in habanero peppers JI García-López, G Niño-Medina, E Olivares-Sáenz, RH Lira-Saldivar, ... Plants 8 (8), 254, 2019 | 173 | 2019 |
Chromatic, Nutritional and Nutraceutical Properties of Pigmented Native Maize (Zea mays L.) Genotypes from the Northeast of Mexico PA Rodriguez-Salinas, F Zavala-Garcia, V Urias-Orona, D Muy-Rangel, ... Arabian Journal for Science and Engineering 45, 95-112, 2020 | 46 | 2020 |
Zinc Oxide Nanoparticles and Zinc Sulfate Impact Physiological Parameters and Boosts Lipid Peroxidation in Soil Grown Coriander Plants (Coriandrum sativum) N Ruiz-Torres, A Flores-Naveda, ED Barriga-Castro, ... Molecules 26 (7), 1998, 2021 | 27 | 2021 |
Compuestos fenólicos y actividad antioxidante en líneas experimentales de sorgo pigmentado cultivado en Coahuila México A Flores-Naveda, F Díaz-Vázquez, NA Ruiz-Torres, ME Vázquez-Badillo, ... ITEA‑Inf. Tec. Econ 20, 1-16, 2021 | 9 | 2021 |
Agronomic performance, capsaicinoids, polyphenols and antioxidant capacity in genotypes of habanero pepper grown in the southeast of Coahuila, Mexico N Camposeco-Montejo, A Flores-Naveda, N Ruiz-Torres, ... Horticulturae 7 (10), 372, 2021 | 7 | 2021 |
Thermal processing effects on the microbiological, physicochemical, mineral, and nutraceutical properties of a roasted purple maize beverage PA Rodriguez-Salinas, D Muy-Rangel, V Urias-Orona, F Zavala-Garcia, ... Farmacia 67 (4), 587-595, 2019 | 7 | 2019 |
Salinidad y silicio en el crecimiento vegetativo y la concentración de pigmentos en cuatro cultivares de higuera (Ficus carica L.) CA Garza-Alonso, F de Jesús Carballo-Méndez, PA Rodríguez-Salinas, ... ITEA-Información Técnica Económica Agraria 118 (1), 19-35, 2022 | 4 | 2022 |
Efecto de termosonicación y pasteurización sobre propiedades fisicoquímicas, microbiológicas y nutracéuticas en bebidas de maíz PA Rodríguez-Salinas, V Urías-Orona, D Muy-Rangel, J Basilio-Heredia, ... Biotecnia 23 (1), 92-101, 2021 | 3 | 2021 |
Iodine increases the concentration of phenolic compounds and photosynthetic pigments in three cultivars of Ficus carica L. subjected to salt stress PA Rodríguez-Salinas, FJ Carballo-Méndez, JC Rodríguez-Ortiz, ... Revista mexicana de ciencias agrícolas 13 (SPE28), 309-318, 2022 | 2 | 2022 |
Evaluación estacional de la producción y calidad del aceite esencial en plantas de orégano (Poliomintha longiflora Gray) en dos sistemas de cultivo PA Rodríguez Salinas Universidad Autónoma de Nuevo León, 2014 | 2 | 2014 |
Cytotoxic and Antitumoral Effects of Methanolic Extracts of Avocado Fruit Mesocarp in Colorectal Cancer Cell Line HT29 GY Gutierrez-Silerio, P Garcia-Solis, EM Yahia, JD Núñez-Ríos, ... Journal of Medicinal Food, 2024 | | 2024 |
Yodo incrementa la concentración de compuestos fenólicos y pigmentos fotosintéticos en tres cultivares de Ficus carica L. sometidos a estrés salino PA Rodríguez-Salinas, FJ Carballo-Méndez, JC Rodríguez-Ortiz, ... Revista mexicana de ciencias agrícolas 13 (SPE28), 309-318, 2022 | | 2022 |
Salinity and silicon in vegetative growth and pigment concentration in four fig cultivars (Ficus carica L.). CA Garza-Alonso, F de Jesús Carballo-Méndez, PA Rodríguez-Salinas, ... | | 2022 |
Phenolic compounds and antioxidant activity in experimental lines of pigmented sorghum grown in Coahuila Mexico. A Flores-Naveda, F Díaz-Vázquez, NA Ruiz-Torres, ME Vázquez-Badillo, ... | | 2021 |
Effect of thermosonication and pasteurization on physicochemical, microbiological and nutraceutical properties in maize beverages PA Rodríguez-Salinas, V Urías-Orona, D Muy-Rangel, J Basilio-Heredia, ... Biotecnia 23 (1), 92-101, 2021 | | 2021 |
Caracterización del contenido nutricional, compuestos polifenólicos y capacidad antioxidante de maíces pigmentados (Zea mays L.) nativos del sur de Nuevo León. PA Rodríguez Salinas Universidad Autónoma de Nuevo León, 2019 | | 2019 |