Crea el meu perfil
Accés públic
Mostra-ho tot12 articles
5 articles
disponibles
no disponibles
Es basa en els requisits de les agències que proporcionen el finançament
Coautors
- Fernando Perez-RodriguezProfesor Microbiologia Alimentos (UCO)Correu electrònic verificat a uco.es
- Jean Carlos Correia Peres CostaDoctor en Biociencias y Ciencias Agroalimentarias (Microbiología Predictiva), Universidad de CórdobaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Antonio Valero DíazProfesor Universidad de CórdobaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Guiomar Denisse Posada IzquierdoDra. Investigadora en la Universidad de CórdobaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Rosa Maria García-GimenoCatedrática de Universidad, Dpto Bromatologia y Tecnologia de los Alimentos, Facultad de VeterinariaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Arícia PossasUniversity of CórdobaCorreu electrònic verificat a uco.es
- Fatih TarlakAssoc. Prof. of Nutrition and Dietetics Department, Istanbul Gedik UniversityCorreu electrònic verificat a gtu.edu.tr
- Maria BakaKULeuvenCorreu electrònic verificat a kuleuven.be
- Torstein SkåraNofimaCorreu electrònic verificat a nofima.no
- Jan Van ImpeKU LeuvenCorreu electrònic verificat a kuleuven.be
- Anna JofréIRTACorreu electrònic verificat a irta.cat
- Dojin RyuUniversity of MissouriCorreu electrònic verificat a missouri.edu
- Junehee KwonProfessor of Hospitality Management, Kansas State UniversityCorreu electrònic verificat a ksu.edu
- Pavel KřepelkaPhD student of Electrical Engineering, Brno University of TechnologyCorreu electrònic verificat a stud.feec.vutbr.cz