Effect of drying conditions on the physical properties of impregnated orange peel K Manjarres-Pinzon, M Cortes-Rodriguez, E Rodríguez-Sandoval Brazilian Journal of Chemical Engineering 30, 667-676, 2013 | 60 | 2013 |
Producción de lacasa utilizando Pleurotus ostreatus sobre cáscaras de plátano y bagazo de caña K Manjarrés, A Castro, E Rodríguez Sandoval Revista Lasallista de investigación 7 (2), 9-15, 2010 | 41 | 2010 |
Cortezas de naranja comestibles: una aproximación al desarrollo de productos con valor agregado a partir de residuos agroidustriales AM Restrepo Duque, E Rodríguez Sandoval, K Manjarrés Pinzón Producción+ limpia 6 (2), 47-57, 2011 | 28 | 2011 |
Effect of fructooligosaccharides on the physicochemical properties of sour cassava starch and baking quality of gluten‐free cheese bread E Rodriguez‐Sandoval, CML Franco, K Manjarres‐Pinzon Starch‐Stärke 66 (7-8), 678-684, 2014 | 25 | 2014 |
Evaluación del complejo enzimático producido mediante el cocultivo de Aspergillus sp. y Trichoderma sp. en fase sólida sobre residuos de palma K Manjarrés, Y Piñeros, E Rodríguez-Sandoval Bioagro 23 (1), 19-26, 2011 | 22 | 2011 |
Gluten-free cheese bread from frozen dough: effect of modified cassava starch E Mesa, K Manjarres-Pinzon, E Rodriguez-Sandoval Food Science and Technology 39, 654-661, 2019 | 18 | 2019 |
Effect of hydrocolloids on the pasting profiles of tapioca starch mixtures and the baking properties of gluten‐free cheese bread E Rodriguez‐Sandoval, M Cortes‐Rodriguez, K Manjarres‐Pinzon Journal of Food Processing and Preservation 39 (6), 1672-1681, 2015 | 18 | 2015 |
Influencia de la adición de una fuente de nitrógeno en la producción de ligninasas LM Gil, K Manjarres-Pinzón, Y Piñeros-Castro, E Rodríguez-Sandoval Universidad Jorge Tadeo Lozano, 2012 | 15 | 2012 |
Producción de xilitol por Candida guilliermondii a partir de fermentación de residuos de palma de aceite K Manjarres-Pinzón, M Arias-Zabala, YA Molina-Ramírez, ... Revista UDCA Actualidad & Divulgación Científica 19 (2), 403-409, 2016 | 7 | 2016 |
Xylose recovery from dilute-acid hydrolysis of oil palm (Elaeis guineensis) empty fruit bunches for xylitol production K Manjarres-Pinzón, M Arias-Zabala, G Correa-Londoño, ... African Journal of Biotechnology 16 (41), 1997-2008, 2017 | 6 | 2017 |
Kinetic study and modeling of xylitol production using Candida tropicalis in different culture media using unstructured models K Manjarres-Pinzón, L Barrios-Ziolo, M Arias-Zabala, G Correa-Londoño, ... Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 74 (2), 9583-9592, 2021 | 5 | 2021 |
Cortezas de naranja comestibles: una aproximación al desarrollo de productos con valor agregado a partir de residuos agroidustriales AMR Duque, ER Sandoval, K Manjarrés Producción+ Limpia 6 (2), 47-57, 2011 | 5 | 2011 |
Cortezas de naranja comestibles: una aproximación al desarrollo de productos con valor agregado a partir de residuos agroidustriales AMR Duque, ER Sandoval, K Manjarrés Producción+ Limpia 6 (2), 47-57, 2011 | 5 | 2011 |
Estudio de la cinética de deshidratación osmótica de la uchuva (Physalis peruviana) A Castro, K Manjarres, A Ospina, Y Pineda Libro: Physalis Peruviana, Uchuva: Deshidratación de frutas–Técnicas …, 2006 | 5 | 2006 |
Physicochemical, antioxidant, and technofunctional properties of mushroom (Pleurotus sp) flour obtained by hot air drying T Vélez-Uribe, N Orozco-Agudelo, G Manjarrés-Pinzón, ... Dyna 90 (225), 85-94, 2023 | 4 | 2023 |
Effects of agitation rate and dissolved oxygen on xylose reductase activity during xylitol production at bioreactor scale K Manjarres-Pinzon, D Mendoza-Meza, M Arias-Zabala, ... Food Science and Technology 42, e04221, 2022 | 3 | 2022 |
Edible orange peels: An approximation to the development of products with added value from agricultural products AM Restrepo Duque, E Rodríguez Sandoval, K Manjarrés Pinzón Producción+ Limpia 6 (2), 47-57, 2011 | 2 | 2011 |
Production of locase using Pleurotus ostreatus on plantain peel and sugar cane bagasse K Manjarrés, A Castro, E Rodríguez Sandoval Revista Lasallista de Investigación 7 (2), 9-15, 2010 | 2 | 2010 |
Xylitol production from hydrolyzed oil palm empty fruit bunch by Candida tropicalis: optimization of fermentation conditions. K Manjarres-Pinzón, NC Otero-Guzmán, E Rodríguez-Sandoval, ... | 1 | 2021 |
Selección y entrenamiento de un panel de evaluación sensorial en color para la empresa Tecnas SA KD Hurtado Díaz Corporación Universitaria Lasallista, 2018 | 1 | 2018 |