New insights into the properties of pubescent surfaces: peach fruit as a model V Fernández, M Khayet, P Montero-Prado, JA Heredia-Guerrero, ... Plant physiology 156 (4), 2098-2108, 2011 | 135 | 2011 |
Active label-based packaging to extend the shelf-life of “Calanda” peach fruit: Changes in fruit quality and enzymatic activity P Montero-Prado, A Rodriguez-Lafuente, C Nerin Postharvest Biology and Technology 60 (3), 211-219, 2011 | 130 | 2011 |
Pattern recognition of peach cultivars (Prunus persica L.) from their volatile components P Montero-Prado, K Bentayeb, C Nerín Food Chemistry 138 (1), 724-731, 2013 | 73 | 2013 |
Development and application of an active package to increase the shelf-life of “Calanda peach” P Montero, C Sánchez, J Romero, P Alfaro, R Batlle, C Nerín NATIONAL RESEARCH COUNCIL-IMCB UNIVERSITY OF NAPLES-DSA AND DIMP, 2009 | 5 | 2009 |
Recent advances to increase the shelf life and safety of packaged foods. P Montero-Prado, GAR Morales | 3 | 2022 |
Calidad y seguridad de la leche cruda de vaca producida en Panamá P Montero Revista de I+ D Tecnológico 18 (1), 2022 | 3 | 2022 |
Physicochemical characterization and correlation of raw cow’s milk according to classification assigned in Panama P Montero-Prado, GA Ruiz-Morales, A Fossatti-Carrillo Agronomía Mesoamericana, 939-948, 2021 | 3 | 2021 |
Evaluación del envasado activo del melocotón pelado y cortado (IV Gama) P Montero-Prado, C Nerín I+D Tecnológico 9 (1), 7, 2013 | 1* | 2013 |
Caracterización de la calidad fisicoquímica de la Leche de Fórmulas para bebes comercializada en Panamá y su variabilidad con respecto a las características de la leche materna JD Montero Atencio, P Montero-Prado Revista I+D Tecnológico 20 (1), 21-26, 2024 | | 2024 |
Characterization of the physicochemical quality of Formula Milk for babies marketed in Panama and its variability with respect to the characteristics of breast milk JD Montero, P Montero-Prado | | 2024 |
EFFECTS OF A SACCHAROMYCES CEREVISIAE FERMENTATION PRODUCT ON GROWTH PERFORMANCE OF LITTERS, MILK COMPOSITION AND HEMATOLOGY PROFILE OF PRIMIPAROUS SOWS R Santiago, J., Montero-Prado , P., Saavedra , R., Araúz , E. E., & Mudarra REVISTA INVESTIGACIONES AGROPECUARIAS 6 (Núm. 1), 53-67, 2023 | | 2023 |
Mejoramiento de la capacidad de germinación de la semilla de arroz mediante la utilización de campos magnéticos P Montero-Prado, C Almanza Conferencia Magistral. Congreso Internacional de Ingeniería, Tecnología e …, 2023 | | 2023 |
Insectos con potencial en el reciclaje de basura orgánica en Panamá RA Valdespino, AG Moreno, PM Prado Visión Antataura 7 (2), 108-120, 2023 | | 2023 |
Planificación para la reutilización y reciclaje de las palas de aerogeneradores de fibra de vidrio y carbono PMP Diana Jiménez, Katherine Valdes, Roxana González Revista I+D Tecnológico 18 (2), 89-99, 2022 | | 2022 |
Long-Term Monitoring of Moisture Changes in Sedimentary Soil of the Panama Through Noninvasive Time-Lapse ERT Methodology A Mojica, A Fossatti, P Montero, L Acosta, M Gómez, CA Ho, C Condori, ... 2022 8th International Engineering, Sciences and Technology Conference …, 2022 | | 2022 |
Características de calidad de la leche cruda de vaca en Panamá P Montero-Prado Resultados de Investigación, Centro Regional de Bocas del Toro, 2022 | | 2022 |
Quality and safety of raw cow's milk produced in Panama P Montero-Prado Universidad Tecnológica de Panamá, Panamá, 2022 | | 2022 |
Magnetic fields: influence of their properties in the agricultural production process P Montero-Prado, CA Almanza-Cruz I+ D Tecnológico 18 (1), 19-26, 2022 | | 2022 |
Quality and safety of raw cow's milk produced in Panama P Montero | | 2022 |
Características de Calidad de la leche cruda de Vaca en Panamá P Montero-Prado X Ciclo de Conferencias de I+D, 2021 | | 2021 |