Seguir
Pablo Montero-Prado
Pablo Montero-Prado
Dirección de correo verificada de utp.ac.pa
Título
Citado por
Citado por
Año
New insights into the properties of pubescent surfaces: peach fruit as a model
V Fernández, M Khayet, P Montero-Prado, JA Heredia-Guerrero, ...
Plant physiology 156 (4), 2098-2108, 2011
1352011
Active label-based packaging to extend the shelf-life of “Calanda” peach fruit: Changes in fruit quality and enzymatic activity
P Montero-Prado, A Rodriguez-Lafuente, C Nerin
Postharvest Biology and Technology 60 (3), 211-219, 2011
1302011
Pattern recognition of peach cultivars (Prunus persica L.) from their volatile components
P Montero-Prado, K Bentayeb, C Nerín
Food Chemistry 138 (1), 724-731, 2013
732013
Development and application of an active package to increase the shelf-life of “Calanda peach”
P Montero, C Sánchez, J Romero, P Alfaro, R Batlle, C Nerín
NATIONAL RESEARCH COUNCIL-IMCB UNIVERSITY OF NAPLES-DSA AND DIMP, 2009
52009
Recent advances to increase the shelf life and safety of packaged foods.
P Montero-Prado, GAR Morales
32022
Calidad y seguridad de la leche cruda de vaca producida en Panamá
P Montero
Revista de I+ D Tecnológico 18 (1), 2022
32022
Physicochemical characterization and correlation of raw cow’s milk according to classification assigned in Panama
P Montero-Prado, GA Ruiz-Morales, A Fossatti-Carrillo
Agronomía Mesoamericana, 939-948, 2021
32021
Evaluación del envasado activo del melocotón pelado y cortado (IV Gama)
P Montero-Prado, C Nerín
I+D Tecnológico 9 (1), 7, 2013
1*2013
Caracterización de la calidad fisicoquímica de la Leche de Fórmulas para bebes comercializada en Panamá y su variabilidad con respecto a las características de la leche materna
JD Montero Atencio, P Montero-Prado
Revista I+D Tecnológico 20 (1), 21-26, 2024
2024
Characterization of the physicochemical quality of Formula Milk for babies marketed in Panama and its variability with respect to the characteristics of breast milk
JD Montero, P Montero-Prado
2024
EFFECTS OF A SACCHAROMYCES CEREVISIAE FERMENTATION PRODUCT ON GROWTH PERFORMANCE OF LITTERS, MILK COMPOSITION AND HEMATOLOGY PROFILE OF PRIMIPAROUS SOWS
R Santiago, J., Montero-Prado , P., Saavedra , R., Araúz , E. E., & Mudarra
REVISTA INVESTIGACIONES AGROPECUARIAS 6 (Núm. 1), 53-67, 2023
2023
Mejoramiento de la capacidad de germinación de la semilla de arroz mediante la utilización de campos magnéticos
P Montero-Prado, C Almanza
Conferencia Magistral. Congreso Internacional de Ingeniería, Tecnología e …, 2023
2023
Insectos con potencial en el reciclaje de basura orgánica en Panamá
RA Valdespino, AG Moreno, PM Prado
Visión Antataura 7 (2), 108-120, 2023
2023
Planificación para la reutilización y reciclaje de las palas de aerogeneradores de fibra de vidrio y carbono
PMP Diana Jiménez, Katherine Valdes, Roxana González
Revista I+D Tecnológico 18 (2), 89-99, 2022
2022
Long-Term Monitoring of Moisture Changes in Sedimentary Soil of the Panama Through Noninvasive Time-Lapse ERT Methodology
A Mojica, A Fossatti, P Montero, L Acosta, M Gómez, CA Ho, C Condori, ...
2022 8th International Engineering, Sciences and Technology Conference …, 2022
2022
Características de calidad de la leche cruda de vaca en Panamá
P Montero-Prado
Resultados de Investigación, Centro Regional de Bocas del Toro, 2022
2022
Quality and safety of raw cow's milk produced in Panama
P Montero-Prado
Universidad Tecnológica de Panamá, Panamá, 2022
2022
Magnetic fields: influence of their properties in the agricultural production process
P Montero-Prado, CA Almanza-Cruz
I+ D Tecnológico 18 (1), 19-26, 2022
2022
Quality and safety of raw cow's milk produced in Panama
P Montero
2022
Características de Calidad de la leche cruda de Vaca en Panamá
P Montero-Prado
X Ciclo de Conferencias de I+D, 2021
2021
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20