Seguir
Pablo Montero-Prado
Pablo Montero-Prado
Dirección de correo verificada de utp.ac.pa
Título
Citado por
Citado por
Año
New insights into the properties of pubescent surfaces: peach fruit as a model
V Fernández, M Khayet, P Montero-Prado, JA Heredia-Guerrero, ...
Plant physiology 156 (4), 2098-2108, 2011
1082011
Active label-based packaging to extend the shelf-life of “Calanda” peach fruit: Changes in fruit quality and enzymatic activity
P Montero-Prado, A Rodriguez-Lafuente, C Nerin
Postharvest Biology and Technology 60 (3), 211-219, 2011
1072011
Pattern recognition of peach cultivars (Prunus persica L.) from their volatile components
P Montero-Prado, K Bentayeb, C Nerín
Food Chemistry 138 (1), 724-731, 2013
682013
Development and application of an active package to increase the shelf‐life of ‘Calanda Peach’
P Montero, C Sánchez, J Romero, P Alfaro, R Batlle, C Nerín
Italian Journal of Food Science94e98, 2009
52009
Physicochemical characterization and correlation of raw cow’s milk according to classification assigned in Panama
P Montero-Prado, GA Ruiz-Morales, A Fossatti-Carrillo
Agronomía Mesoamericana 32 (3), 939-948, 2021
42021
Evaluación del envasado activo del melocotón pelado y cortado (IV Gama)
P Montero-Prado, C Nerín
I+D Tecnológico 9 (1), 7, 2013
1*2013
Recent advances to increase the shelf life and safety of packaged foods1
P Montero-Prado, GAR Morales
Agronomía Mesoamericana 33 (3), 2022
2022
Características de calidad de la leche cruda de vaca en Panamá
P Montero-Prado
Resultados de Investigación, Centro Regional de Bocas del Toro, 2022
2022
Quality and safety of raw cow's milk produced in Panama
P Montero-Prado
Universidad Tecnológica de Panamá, Panamá, 2022
2022
Magnetic fields: influence of their properties in the agricultural production process
P Montero-Prado, CA Almanza-Cruz
I+ D Tecnológico 18 (1), 19-26, 2022
2022
Recent Advances in Research and Development to Increase Shelf Life and Safety of Packaged Foods
P Montero-Prado, GAR Morales
Agronomy Mesoamerican, 48389-48389, 2022
2022
Quality and safety of raw cow's milk produced in Panama
P Montero
2022
Características de Calidad de la leche cruda de Vaca en Panamá
P Montero-Prado
X Ciclo de Conferencias de I+D, 2021
2021
Manejo Post Cosecha de la Cebolla: Proceso de Secado
P Montero-Prado
Webinar: Intercambio de Experiencias en Proyectos I+D+i Chile-Panamá, 2021
2021
Desarrollo de Envases para Productos Perecederos: Un enfoque innovador
P Montero-Prado
Manejos de Cosecha de Productos Perecederos, Universidad Católica de Temuco …, 2021
2021
Memoria del VII Taller Nacional de Investigación (TNI)-2020
F Navarro, L Cortés
2020
Indicadores de Calidad Físico Químicas de la Leche de Vaca Cruda
P Montero-Prado
XIII Congreso Científico Agropecuario: Por la Consolidación del Sector …, 2019
2019
Parámetros Físico Químicos de la Leche Cruda de Vaca de la Provincia de Chiriquí
P Montero-Prado
Segundo Encuentro de Productores Ganaderos de Cría y Leche del Sector del …, 2019
2019
Características Físico Químicas de la Leche Cruda de Vaca en la Región de Azuero
P Montero-Prado
Productores de Leche de Azuero, 2019
2019
Caracterización de Parámetros Físico Químicos de leche cruda de vaca en la Provincia de Los Santos
P Montero-Prado
VII Congreso de Ingeniería, Ciencias y Tecnología-Panamá 2019, 2018
2018
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20