Seguir
Elide Di Clemente
Elide Di Clemente
Ph.D. Profesor Contratado Doctor. Universidad de Extremadura
Dirección de correo verificada de unex.es
Título
Citado por
Citado por
Año
La gastronomía como patrimonio cultural y motor del desarrollo turístico: Un análisis DAFO para Extremadura
E Di Clemente, JMH Mogollón, TLG Guzmán
Tejuelo: Didáctica de la Lengua y la Literatura. Educación, 817-833, 2014
1152014
El turismo gastronómico como experiencia cultural. El caso práctico de la ciudad de Cáceres (España)
JMH Mogollón, E Di-Clemente, TL Guzmán
Boletín de la Asociación de geógrafos españoles, 2015
1082015
Tourists’ involvement and memorable food-based experiences as new determinants of behavioural intentions towards typical products
E Di-Clemente, JM Hernández-Mogollón, AM Campón-Cerro
Current Issues in Tourism 23 (18), 2319-2332, 2020
882020
Territory, tourism and local products. The extra virgin oil's enhancement and promotion: a benchmarking Italy-Spain
P de Salvo, JM Hernández Mogollón, E Di Clemente, V Calzati
Tourism and hospitality management 19 (1.), 23-34, 2013
822013
Water tourism: A new strategy for the sustainable management of water-based ecosystems and landscapes in Extremadura (Spain)
JA Folgado-Fernández, E Di-Clemente, JM Hernández-Mogollón, ...
Land 8 (1), 2, 2018
692018
Culinary travel experiences, quality of life and loyalty
JM Hernández-Mogollón, E Di-Clemente, AM Campón-Cerro
Spanish Journal of Marketing-ESIC 24 (3), 425-446, 2020
602020
Food festivals and the development of sustainable destinations. The case of the cheese fair in Trujillo (Spain)
JA Folgado-Fernández, E Di-Clemente, JM Hernández-Mogollón
Sustainability 11 (10), 2922, 2019
592019
Healthy water-based tourism experiences: Their contribution to quality of life, satisfaction and loyalty
AM Campón-Cerro, E Di-Clemente, JM Hernández-Mogollón, ...
International journal of environmental research and public health 17 (6), 1961, 2020
532020
Culinary tourists in the Spanish region of Extremadura, Spain
T López-Guzmán, E Di-Clemente, JM Hernández-Mogollón
Wine economics and policy 3 (1), 10-18, 2014
532014
Olive oil tourism: state of the art
JM Hernández-Mogollón, E Di-Clemente, JA Folgado-Fernández, ...
Tourism and hospitality management 25 (1), 179-207, 2019
462019
Motivations of the culinary tourist in the city of Trapani, Italy
S Nicoletti, MJ Medina-Viruel, E Di-Clemente, JV Fruet-Cardozo
Sustainability 11 (9), 2686, 2019
412019
Gastronomic tourism as an engine for local and regional development
LG Tomas, JM Hernandez-Mogollon, E Di-Clemente
Regional and Sectoral Economic Studies 14 (1), 95-104, 2014
412014
Food-based experiences as antecedents of destination loyalty
E Di-Clemente, JM Hernández-Mogollón, AM Campón-Cerro
British Food Journal 121 (7), 1495-1507, 2019
382019
Olive oil tourism in southern Europe: Proposals for tourism development of olive grove rural areas
AM Campón-Cerro, E Di-Clemente, JM Hernández-Mogollón, P De Salvo, ...
Turismo & Desenvolvimento 21 (22), 63-73, 2014
352014
Culinary tourism as an effective strategy for a profitable cooperation between agriculture and tourism
E Di-Clemente, JM Hernández-Mogollón, T López-Guzmán
Social Sciences 9 (3), 25, 2020
342020
Slow tourism o turismo de la lentitud: Un nuevo enfoque al desarrollo de territorios lentos
E Di Clemente, P De Salvo, JMH Mogollón
Tourism & Management Studies, 883-893, 2011
302011
Slow tourism: An alternative model for local and tourist development
E Di Clemente, JM Hernández-Mogollón, P De Salvo, AM Campón-Cerro
Sustainable performance and tourism: A collection of tools and best …, 2015
292015
El turista rural en entornos de alta calidad medioambiental
JMH Mogollón, AMC Cerro, E Di Clemente
Journal of Tourism Analysis: Revista de Análisis Turístico (JTA), 21-31, 2013
172013
Profiling wine tourists: A comparison between rural and city Wine Festivals in Campania, Italy
L Vitale, T López-Guzmán, J Gálvez, ED Clemente
African Journal of Hospitality, Tourism and Leisure 7 (1), 1-14, 2018
142018
Influencia de la imagen del destino en el comportamiento del turista cultural. Un estudio empírico en la ciudad de Plasencia como destino de turismo cultural
JA Folgado Fernández, E Di Clemente, JM Hernández Mogollón, ...
Revista de estudios económicos y empresariales, 2013
142013
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20